ویزای کانادا

کشور کانادا

کشور کانادا یکی از بزرگ‌ترین کشورها در آمریکای شمالی است که در تمام دنیا به دلیل چشم اندازهای دست نخورده، فرهنگ‌های چندگانه و تاریخچه پیچیده‌اش شناخته می‌شود. کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که یکی از مقاصد گردشگری در دنیا به حساب می‌آید. کشور کانادا یک سرزمین مملو از زیبایی های طبیعی است که در زمین ها و اراضی بسیار پهناور پراکنده شده اند. این کشور از لحاظ اقتصادی، تکنولوژیکی و راه های بسیار زیاد دیگری، شبیه کشور همسایه خود در جنوب یعنی آمریکا می باشد. درست است که تفاوت های بسیار زیادی بین این دو کشور وجود دارد اما پیشرفت های این دو کشور کمی مشابه یکدیگر می باشد. بیشتر زمین های این کشور پهناور به‌وسیله جنگل ها و تندرا پوشیده شده است. بیش از 80 درصد ساکنین این کشور در شهرهای بزرگ زندگی می کنند. شهرهای بزرگ کشور کانادا تورنتو، مونترال و ونکوور می باشند و پایتخت آن شهر اتاوا است. کشور کانادا از جمله کشورهای چند فرهنگی است که مهاجران زیادی در سرتاسر آن زندگی می کنند. کانادایی ها معمولا از یک سطح زندگی بسیار بالا لذت می برند. در کانادا بسیاری از خدمات آموزشی و پزشکی به صورت رایگان در اختیار افراد مقیم کشور کانادا و نیز شهروندان کانادایی قرار می گیرد . آب و هوای کشور کانادا در نواحی مختلف این کشور متفاوت می باشد. در قسمت شمالی این کشور آب و هوای قطبی و در مناطق جنوبی آب و هوای گرم را مشاهده خواهید کرد. این کشور در فصول مختلف دارای آب و هوای بسیار متفاوتی می باشد. همه ساله هزاران نفر از مهاجرت های قانونی و کلاسهای مختلف مهاجرتی وارد کانادا می شود و در بازار کار کانادا مشغول به کار و شروع یک زندگی جدید می شوند . متقاضیان و افرادی که می خواهند به این کشور سفر کنند می بایست ویزا کانادا را دریافت کنند تا بتوانند یک سفر امن و راحت به این کشور داشته باشند.

انواع ویزای کانادا

ویزاهای کانادا را می‌توان به طور کلی در دو دستهٔ جداگانه قرار داد:

۱. ویزاهای اقامت موقت کانادا

۲. ویزاهای اقامت دائم کانادا

هرکدام از ویزاهای فوق، زیرمجموعه‌هایی با شرایط خاص خود دارند که در ادامه به بررسی تک‌تک آنها می‌پردازیم.

 ویزاهای اقامت موقت کانادا

ویزای موقت کانادا، ویزایی است که دارنده آن می‌تواند به مدت کوتاهی(۶ ماه یا کمتر) وارد کانادا شود. آنها پس از سپری شدن این زمان، باید از خاک کانادا خارج شوند. کسانی که ویزای موقت دارند برای تمدید اقامت‌شان در این کشور باید وضعیت ویزای موقت خود را تغییر بدهند. از طرفی اگر سفارت کانادا با مشاهده پرونده‌تان متقاعد شود که قوانین ویزا را نقض نمی‌کنید، ممکن است ویزایی با اعتباری طولانی، معمولا تا پایان تاریخ انقضای گذرنامه، به شما بدهد. در زیر به انواع ویزای موقت کانادا اشاره شده است:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • سوپر ویزا
  • ویزای دیپلماتیک یا سیاسی
  • ویزای محرمانه
  • ویزای تسهیلات
  • ویزای کسب و کار یا نمایندگی
  • ویزا برای افرادی که با هدف تولد فرزند وارد کانادا می‌شوند.
  • ویزای اقامت موقت کانادا
  • ویزای کار در تعطیلات
  • ویزای اهدای عضو
  • ویزای کاری

ویزای توریستی

ویزای توریستی به دارنده ویزا اجازه می‌دهد که با اهداف گردشگری، شرکت در کنفرانس یا همایش، دیدار اعضای خانواده یا دوستان و … وارد کانادا شود. این ویزا کانادا خود به دو نوع سینگل و مولتیپل تقسیم می‌شود. دارندگان ویزای سینگل تا پایان اعتبار ویزای‌شان می‌توانند در کانادا بمانند اما در صورت خروج زودتراز پایان اعتبار ویزا برای ورود مجدد دوباره باید ویزا بگیرند. دارندگان ویزای مولتیپل که به آن ویزای مولتی یا ویزای ۵ ساله کانادا هم می‌گویند، می‌توانند تا پایان اعتبار ویزای خود به ‌صورت نامحدود به کانادا رفت ‌وآمد کنند و در هر بار ورود به کانادا ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند.

شرایط اخذ ویزای توریستی
  • شما باید بالاتر از ۱۸ سال سن داشته باشید تا بتوانید به‌طور مستقل برای اخذ این ویزا درخواست بدهید. متقاضیان زیر ۱۸ سال نمی‌‌توانند به ‌تنهایی برای اخذ این ویزا اقدام کنند.
  • باید تمام مدارک مورد نیاز برای دریافت این ویزا را ارائه داده باشید. البته این مدارک باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده  باشند.
  • نباید سابقهٔ کیفری داشته باشید.
  • برای مدت زمان اقامت‌ خود در کانادا باید به ‌اندازهٔ کافی پول داشته باشید.
  • باید ثابت کنید که قصد تحصیل یا کار در کانادا را ندارید.
  • برای دریافت این ویزا، معاینات پزشکی لازم نیست، مگر اینکه بیماری خاصی داشته باشید که سفارت بخواهد به خوبی از آن آگاه باشد.

ویزای تحصیلی (دانش‌آموزی و دانشجویی)

  • این ویزا به افرادی داده می‌شود که از یک دانشگاه کانادایی معتبر جهت ادامه تحصیل پذیرش گرفته‌اند. اگر شما قصد تحصیل در کانادا به مدت کمتر از ۶ ماه را دارید، می‌توانید فقط ویزای توریستی دریافت کنید؛ اما برای اقامت بیش از ۶ ماه، به ویزای تحصیلی نیاز خواهید داشت. اعتبار این ویزا تا پایان دورهٔ تحصیلی متقاضی است.
  • ویزای تحصیلی به دو شکل ویزای دانش‌آموزی و ویزای دانشجویی اخذ می‌گردد. برای تحصیل در مدارس کانادا اخذ ویزای دانش‌آموزی ضروری است. تحصیل در مقاطع لیسانس، تحصیلات تکمیلی و دوره‌های کوتاه ‌مدت کالج‌ها یا مؤسسات معتبر نیز نیازمند اخذ ویزای دانشجویی است.
  • والدین، همسر و فرزندان محصلین و دانشجویان در کشور کانادا نیز می‌توانند از طریق ویزای توریستی (TRV) به کانادا سفر کرده و در دوران تحصیل کنار عزیزان‌شان زندگی کنند. همچنین همسر متقاضی از طریق اخذ ویزای کاری نیز می‌تواند برای اخذ اقامت کانادا اقدام کند.
شرایط اخذ ویزای تحصیلی
  • باید یا ویزای توریستی و اجازهٔ تحصیل را داشته باشید یا عضو کشورهایی باشید که با کانادا روابط نزدیک دارند و نیازی نیست برای ورود به کانادا، حتما ویزا دریافت کنند. البته در این صورت هم باید حتما اجازهٔ تحصیل داشته باشید.
  • پیش از شروع تحصیل در کانادا باید در یکی از موسسات آموزشی معتبر کانادایی پذیرفته شده باشید. در صورت نداشتن پذیرش نمی‌توانید جهت اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید.

سوپر ویزای کانادا

  • سوپر ویزا به والدین یا پدرومادربزرگ‌های شهروندان کانادایی یا افرادی که اقامت موقت کانادا را دارند، اجازه می‌دهد که به عنوان همراه به کانادا آمده و مدت طولانی‌تری در کنار آنها زندگی کنند. البته فرد دعوت‌کننده باید ثابت کند که از نظر مالی توانایی حمایت از افراد متقاضی سوپر ویزا را دارد. این ویزا ۱۰ ساله است اما در اصل تا پایان اعتبار گذرنامه متقاضی اعتبار دارد. دارندهٔ این ویزا در هر بار ورود به کانادا، می‌تواند حداکثر دو سال در این کشور اقامت کند.
شرایط اخذ سوپرویزا

شرایط درخواست این ویزا نیز مانند ویزای توریستی است و باید تمام مدارک لازم را به ادارهٔ مهاجرت کانادا ارائه بدهید. علاوه بر موارد ذکر شده:

  • باید معاینات پزشکی را انجام داد.
  • دعوت کننده (فرزندان یا نوه‌ های متقاضی) ویزا باید شهروند کانادایی بوده یا اجازه اقامت دائم را داشته باشند.
  • دعوت کننده باید توانایی مالی نگهداری والدین خود در مدت زمان اقامت ‌شان در کانادا را داشته باشد. به طور مثال فردی که مقیم کاناداست، در صورت تنها زندگی کردن باید حداقل سالانه ۲۴,۹۴۹ دلار کانادایی درآمد داشته باشد و اگر مخارج ۲ نفر در کانادا را تأمین می‌کند به حداقل ۳۱,۰۶۰ دلار کانادایی نیاز دارد.

ویزای دیپلماتیک و رسمی

ویزای دیپلماتیک و رسمی  به مقامات رسمی و دیپلمات‌های کشورهای دیگر، اجازهٔ ورود به خاک کانادا را به‌ منظور انجام وظایف و اهداف دولتی و رسمی می‌دهد.

اگر گذرنامهٔ شما قدیمی است و تأییدیه دیپلماتیک، کنسولی یا رسمی دارید یا از مقامات سازمان ملل یا هر سازمان بین‌المللی دیگری هستید که کانادا عضو آن است، نیازی به دریافت این ویزا ندارید. مدت اعتبار این ویزا معمولا به‌اندازهٔ زمانی است که فرد برای انجام وظیفهٔ خود لازم دارد و البته از لحظه ورود به کانادا ۳ ماه معتبر است.

شرایط اخذ ویزای دیپلماتیک

باید پست و موقعیتی در دولت خود داشته باشید و البته با توجه به موقعیت ‌های مختلف خانواده شما نیز می‌توانند همراهی تان کنند. به طور مثال اگر رئیس دولت، نماینده یک سازمان بین‌المللی، دبیر کل و دارای هر مقام رسمی دیگر هستید، می‌توانید این ویزا را دریافت کنید.

 ویزای محرمانه (حسن نیت)

برخی افراد که با توجه به رتبه و موقعیت‌شان از اهمیت بالایی برخوردارند ممکن است موفق به دریافت ویزای دیپلماتیک نشوند. از جملهٔ این افراد می‌توان به اعضای یک مأموریت تجاری یا دیپلمات‌‌هایی که قصد سفر توریستی دارند اشاره کرد. این افراد می‌توانند از طریق ویزای Courtesy  اقدام کنند. مدت زمان اعتبار این ویزا کانادا برای ورود چندباره به کانادا، تا ۳ سال است. اما دارنده این ویزا نمی‌تواند هر بار بیشتر از ۶ ماه در خاک کانادا بماند.

شرایط اخذ ویزای محرمانه

این ویزا مختص افرادی است که رتبهٔ بالایی در کشور خود داشته و مناسباتی هم با کانادا دارند. همچنین عهده‌دار وظایفی در این کشور هستند. برای دریافت این ویزا باید موقعیت و پستی در دولت داشته باشید که از موقعیت‌های مربوط به ویزای دیپلماتیک و رسمی متفاوت باشد. همچنین باید عهده‌دار وظیفه‌ای رسمی در کانادا باشید. در ضمن از سوی دولت کانادا یا یک مؤسسهٔ رسمی بین‌ المللی دعوت شده باشید.

ویزای تسهیلات

ویزای تسهیلات (Facilitation Visas) به شهروندان کانادایی که دو تابعیتی هستند و گذرنامهٔ کانادایی ندارند اما گذرنامهٔ یک ملیت دیگر را دارند، اعطا می‌شود. در واقع به دلیل سخت بودن اخذ گذرنامهٔ کانادایی، مهر ویزای تسهیلات روی ویزای ملیت فرد دو تابعیتی زده می‌شود.

این ویزا برای چند ماه یا چند سال ممکن است اعتبار داشته باشد. اما در هر صورت فرد نباید هر بار بیشتر از ۶ ماه در کانادا باقی بماند. از آنجا‌که این ویزا برای مواقع ضروری صادر می‌شود، باید ادارهٔ مهاجرت را نسبت به ضروری بودن کارخود متقاعد کنید.

شرایط اخذ ویزای تسهیلات

برای دریافت این ویزا باید از طریق تاریخ تولد یا روش‌های دیگر شهروندی کانادا را داشته باشید. باید در شرایطی باشید که ورود سریع شما به خاک کانادا ضروری باشد. مثلا مدارک‌تان را گم کرده‌اید یا آنها را دزدیده‌اند و شما دپار مشکل شده‌اید. یا تابعیت دوگانه دارید و قبل از ترک کانادا، گذرنامهٔ کانادایی دریافت نکرده‌اید و موارد دیگر. همچنین باید ثابت کنید که به دلایلی که خارج از کنترل‌تان بوده، گذرنامهٔ کانادایی دریافت نکرده بودید.

ویزای کسب ‌و کار یا نمایندگی‌

ویزای کسب ‌و کار یا نمایندگی‌ (Business Persons and Business Delegations Visa) به افرادی داده می‌شود که با اهداف کسب‌وکار به صورت فردی یا گروهی، قصد سفر به کانادا دارند. بد نیست بدانید دارنده این ویزا اجازه ندارد در هیچ شرکتی در کانادا کار کند و فقط می‌تواند در مورد مسائل تجاری مذاکره و توافق‌های احتمالی را امضا کند.

این ویزا بیشتر از ۶ ماه اعتبار ندارد. بهتر است دارنده این ویزا فقط ۶ ماه یا حتی کمتر در خاک کانادا بماند. سفارت می‌تواند اعتبار ۳، ۵ یا حتی ۱۰ ساله به ویزای‌ متقاضی بدهد. اما هر بار اقامت‌ متقاضی در کانادا نباید بیش از ۶ ماه طول بکشد.

شرایط اخذ ویزای کسب و کار

برای دریافت ویزای کسب ‌و کار یا نمایندگی، باید علاوه بر شرایط کلی دریافت ویزا، شرایط خاص این ویزا را هم داشته باشید:

  • باید ثابت کنید که قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار در ارتباط با شرکتی در کانادا را دارید یا اینکه برای شرکت در جلسه، کنفرانس یا کارگاه آموزشی دعوت شده‌اید.
  • باید ثابت کنید که قصد کار یا تحصیل در کانادا را ندارید.
  • باید مراحل معاینات پزشکی را هم برای دریافت این ویزا بگذرانید.

ویزا به منظور تولد کودک

این ویزا به افرادی داده می‌شود که تمام معیارهای اقامت موقت در کانادا را دارند و البته قصد دارند فرزند خود را در کانادا به دنیا بیاورند. فرزندانی که در کانادا متولد می‌شوند، خود به خود شهروند کانادا به حساب می‌آیند.

مدت زمان اعتبار این ویزا فقط ۶ ماه است. حتی اگر سفارت زمان بیشتری به ویزا اختصاص بدهد، فرد نباید بیش از ۶ ماه در این کشور بماند.

لازم به ذکر است این ویزای کانادا به زنان اجازه نمی‌دهد که از مزایای پزشکی و اجتماعی ویژهٔ شهروندان کانادا استفاده کنند. همچنین اجازهٔ اقامت دائم و درخواست شهروندی نیز به مادران داده نخواهد شد.

شرایط اخذ ویزا به منظور تولد کودک

شرایط کلی اخذ این ویزا مانند ویزاهای دیگر است و البته به معاینات پزشکی نیازی نیست، مگر اینکه بارداری از نوع پرخطر باشد.

 اقامت موقت

اقامت موقت یا TRV برای افرادی است که با اهداف متفاوتی قصد سفر به کانادا را دارند. این اجازه فقط برای مدت زمانی است که فرد لازم دارد در کانادا حضور داشته باشد، مثلا حدود ۲ هفته برای شرکت در یک کارگاه آموزشی.

ویزای کار در تعطیلات

ویزای  Working Holiday Visa به جوانان ۳۰ کشور( ایران جز این کشورها نیست.) که با کانادا در تعامل نزدیک هستند، داده می‌شود. بنابراین آنها می‌توانند در کانادا مشغول به کار شده و از بهترین مکان‌های کانادا دیدن کنند.

انتخاب افراد برای دریافت این ویزا، تصادفی است. یعنی اینکه متقاضیان می‌توانند درخواست خود را ارائه داده و در نهایت به‌طور تصادفی برای کسب اجازهٔ کار انتخاب شوند.

شرایط اخذ ویزای کار در تعطیلات

افرادی می‌توانند برای این ویزا اقدام کنند که کشورشان با کانادا توافق‌نامه‌ای مبنی بر تبادل نیروی کار جوان خود داشته باشند.

ویزای اهدای عضو

تقاضا برای دریافت عضو در هر کشوری بالاست و بیماران بسیاری منتظر دریافت و پیوند عضو هستند. به همین دلیل کشورها، ورود اهدا‌کننده‌های عضو به کشور خود را تسهیل می‌کنند. مدت این ویزا ۶ ماه یا کمتر است. اما اگر فرایند درمان‌تان تکمیل نشده باشد، تا زمان بهبودی کامل می‌توانید در کانادا بمانید.

شرایط اخذ ویزای اهدای عضو

ویزای اهدا عضو به فردی داده می‌شود که قصدش از سفر به کانادا اهدای عضو به یک شهروند کانادایی یا فردی است که اقامت دائم دارد.

ویزای کاری

کانادا به این دلیل که کشور پیشرفته‌ای است، فرصت ‌های شغلی با درآمدهای خوب بسیاری دارد. به همین دلیل مردم از سراسر دنیا تقاضای کار در این کشور را دارند.

شرایط اخذ ویزای کاری

ویزاهای موقتی نیروی کار خارجی به افرادی داده می‌شود که پیشنهاد شغلی در کانادا دارند و کارشان در مدت زمان ۶ ماه به پایان می‌رسد. البته امکان افزایش این مدت تا حداکثر ۴ سال وجود دارد و بعد از آن باید خاک کانادا را ترک کنید.

ویزاهای اقامت دائم کانادا

ویزاهای اقامت دائم کانادا، ویزاهایی هستند که به دارندهٔ آن اجازه سکونت دائمی در کانادا اعطا می‌شود. این ویزاها به نام ویزاهای مهاجرتی هم معروف ‌اند و چند نوع متفاوت دارند.

انواع ویزاهای اقامت دائم عبارتند از:

  • اکسپرس اینتری
  • برنامه کاندید استانی
  • برنامه مهاجرت سرمایه گذاری
  • برنامه کارآفرینی
  • برنامه خود اشتغالی
  • نیروی کار ماهر منتخب کبک
  • حمایت مالی خانواده
  • پرستاران تمام وقت
  • ویزای استارت آپ
  • پناهجویان
  • پایلوت مهاجرتی روستایی و شمالی
  • پایلوت مهاجرتی آتلانتیک

اکسپرس اینتری (Express Entry)

برنامه اکسپرس اینتری، برنامه مهاجرتی الکترونیکی است که دولت کانادا آن را طراحی کرده است. این برنامه به افراد سراسر دنیا اجازه می‌دهد که بر اساس مهارت‌های خاص خود به کانادا مهاجرت کنند. موارد زیر بخشی از این برنامه هستند:

برنامه تجاری متخصصان فدرال  (Federal Skilled Trades Program- FSTP)

این ویزای اقامت دائم به صاحبان کسب ‌و کاری داده می‌شود که در مشاغلی مانند نجاری، مکانیک هواپیما، اپراتورهای جرثقیل، مکانیک تجهیزات سنگین، برق، ماشین‌آلات، آهنگری، جوشکاری، لوله‌کشی و غیره، تخصص دارند.

شرایط ویزای برنامه تجاری متخصصان فدرال
  • توانایی نسبی در زبان
  • ۲ سال تجربهٔ تمام ‌وقت در حرفهٔ مورد نظر
  • بودن حرفهٔ انتخابی در فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا

نیروی کار ماهر فدرال  (Federal Skilled Worker Program- FSWP)

این ویزا به افرادی داده می‌شود که تخصص آنها مورد نیاز کاناداست. پیش از اقدام به دریافت این ویزا، باید ببینید که آیا تخصص شما در فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا وجود دارد و آیا می‌توانید امتیازهای لازم را کسب کنید یا خیر.

شرایط ویزای نیروی کار ماهر فدرال
  • از ۱۰۰ امتیاز مربوط به این ویزا باید حداقل ۶۷ امتیاز به دست آورید.
  • نمرهٔ آیلتس ‌تان در زبان انگلیسی نباید کمتر از ۷ باشد.
  • در صورت داشتن تسلط به زبان فرانسوی امتیاز بیشتری به شما تعلق می‌گیرد.

برنامه تجربه  کانادایی (The Canadian Experience Class)

ویزای اقامت دائم تجربه کانادایی به افرادی تعلق می‌گیرد که ویزای تحصیلی یا کار موقت داشته و می‌خواهند آن را به ویزای اقامت دائم تغییر دهند. همچنین این افراد تجربه تحصیل و یا کار در کانادا را داشته و در جامعه کانادایی زندگی کرده‌اند.

شرایط ویزای برنامه تجربه کانادایی
  • متقاضی برای دریافت این ویزا باید حداقل ۱ سال از ۳ سال گذشته را در کانادا کار و زندگی کرده باشد.
  • مهارت کاری شما باید در فهرست مشاغل کانادا و در سطحی باشد که مورد نظر این کشور است.
  • باید به یکی از زبان‌ های رسمی کانادا، انگلیسی (آیلتس۷ به بالا) یا فرانسوی، تسلط  داشته باشید.

برنامه کاندید استانی

این ویزا به افرادی داده می‌شود که در کار خود نسبتا تخصص دارند و می‌توانند با حرفهٔ خود به اقتصاد کانادا کمک کنند. این نیروهای کار به استان ‌های مختلف کانادا که تقاضای آنها بالاتر است، فرستاده می‌شوند.

 برنامه مهاجرت از طریق سرمایه ‌گذاری

این برنامه مختص افرادی است که قصد سرمایه‌ گذاری در کانادا را دارند و سرمایهٔ آنها حداقل دو میلیون دلار کانادایی است. آنها باید حداقل  ۱,۲۰۰,۰۰۰ دلار کانادایی سرمایه‌ گذاری کنند و دولت این سرمایه را به آنها پس از ۵ سال، البته بدون هیچ سودی، بازمی‌گرداند. همچنین می‌توانید این سرمایه را از بنگاه‌های مالی تهیه کنید و تنها سود بانکی آن را بپردازید

برنامه کارآفرینی

برنامه کارآفرینی مختص افرادی است که به ‌تنهایی می‌توانند در اقتصاد کانادا مؤثر باشند. حداقل دارایی آنها باید ۳۰۰ هزار دلار کانادایی بوده و تعهد بدهند که مالکیت و مدیریت کسب ‌و کاری در حد و اندازهٔ یک سوم یک کسب ‌و کار کانادایی را خواهند داشت و سه سال پیاپی این کسب‌وکار را حفظ می‌کنند.

برنامه خود اشتغالی

برنامه‌ های خوداشتغالی مختص افرادی است که در کسب‌ و کار، ورزش، فرهنگ یا کشاورزی، مهارت دارند و می‌توانند کسب‌ و کار خود را راه‌ اندازی کنند. این افراد باید نشان بدهند که می‌توانند منابع مالی کسب ‌و کارشان را تأمین کنند و در زمینهٔ کاری خود به‌ اندازهٔ کافی تخصص دارند.

برنامه نیروی کار ماهر منتخب کبک

اگر صاحب یکی از مشاغل مورد نیاز استان کانادایی کبک هستید و در عین حال به  زبان فرانسوی تسلط دارید، می‌توانید متقاضی دریافت این ویزا شده و از این طریق اجازهٔ کار و اقامت دائم در کانادا را پیدا ‌کنید.

برنامه حمایت خانواده

این ویزای اقامت دائم کانادا به همسر و فرزندان وابسته به شهروندان کانادایی یا افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند، داده می‌شود.

برنامه پرستار تمام‌ وقت

این ویزا به افرادی داده می‌شود که واجد شرایط  مراقبت از کهنسالان، معلولان یا کودکانی هستند که در کانادا در یک خانهٔ شخصی زندگی می‌کنند.

ویزای استارت آپ

در برنامه استارت آپ متقاضی باید یک طرح یا برنامه نوآورانه را با حمایت یکی از سازمان های اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کانادا به مرحله اجرا برساند. در صورت پیدا شدن سرمایه گذارو اجرایی شدن طرح  متقاضی می‌تواند برای خود و اعضای خانواده خود ویزای استارت آپ کانادا  را کسب کرده و در نهایت از طریق آن برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کند.  در این برنامه متقاضی مجاز به سرمایه گذاری شخصی نیست و طرح ارائه شده وی حتما باید توسط یک سازمان  کانادایی مورد تائید اداره مهاجرت حمایت شده وتحت عنوان یک شرکت سهامی ثبت شود.

شرایط اخذ ویزای استارت آپ:
  • هر پرونده حداکثر پنج متقاضی می‌تواند داشته باشد..
  • هرکدام متقاضیان باید دارای حداقل  ۱۰٪ از حق رأی شرکت باشند.
  • در صورت رد شدن هر یک از متقاضیان موجود در پرونده همه افراد رد می‌شوند.
  • متقاضیان مهاجرت باید بیشتر از 50 درصد سهام شرکت را دارا باشند.


پناهجویان

کانادا از افرادی که در صورت برگشت به کشور مبدا خود ممکن است با خطر جانی و یا محاکمه ناعادلانه قرار بگیرند حمایت کرده و اقامت دائم این کشور را اعطا می‌کند.

پیلوت مهاجرتی روستایی و شمالی

کانادا این ویزا را برای گسترش اقتصادی در مناطق روستایی و یا کم جمعیت و محدودتر در نظر گرفته است.در این برنامه دولت کانادا اهداف زیر را دنبال می‌کند:

  • تقویت اقتصاد و بازار محلی با استفاده از مهاجرت
  • به کارگیری نیروی متخصص خارجی در مناطق روستایی از طریق اعطای اقامت دائم
  • فراهم کردن محیط مناسب و خوشایند برای مهاجرین جهت اقامت در مناطق روستایی و کم جمعیت
شرایط اخذ ویزای پیلوت مهاجرتی روستایی و شمالی:
  • درخواست شما مورد تائید شهردار منطقه مورد نظر باشد
  • یک سازمان خدمات مهاجرین محلی یا منطقه ای درخواست شما را تائید کند

برنامه پایلوت مهاجرتی آتلانتیک

طرح دیگری نیز تحت عنوان برنامهٔ مهاجرتی پایلوت آتلانتیک برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که نتیجهٔ همکاری دولت فدرال با ۴ استان‌ حاشیهٔ اقیانوس اطلس است که عبارت‌اند از:

  • نیو برانزویک
  • نیو فاوندلند اند لابرادور
  • نوا اسکاشیا
  • جزیرهٔ پرینس ادوارد

پیش از هر چیز باید بدانید که برای مهاجرت به کانادا از این طریق باید دارای سابقهٔ کار در استان ‌های چهارگانه یا دارای دیپلم دبیرستان‌ های کانادا یا مدرکی معادل آن باشید. در این طرح چنانچه مایل به زندگی در این استان ‌ها هستید و از کارفرمایان فعال در این استان‌ ها پیشنهاد شغلی دارید می‌توانید اقامت دائم کانادا را دریافت کنید. بدون پیشنهاد شغلی امکان ارائهٔ درخواست نخواهید داشت.

کارفرمایان در قالب ۳ طرح امکان استخدام  متقاضیان را دارند:

  • طرح تخصصی سطح بالای آتلانتیک
  • طرح تخصصی میانه آتلانتیک
  • طرح فارغ‌التحصیلان غیرکانادایی آتلانتیک

مراحل درخواست ویزای کانادا

ویزا کانادا به دو روش ارائه می شود:

  • ثبت نام آنلاین ویزا

  • مراجعه حضوری به سفارت کانادا 

ویزای آنلاین کانادا

 اولین کار برای دریافت ویزا آنلاین کانادا ثبت نام و ایجاد یک حساب کاربری می باشد. پس از ایجاد حساب کاربری افراد اقدام به دریافت ویزا می کنند که در این مرحله باید هزنیه هایی پرداخت شود که پس از پرداخت هزینه یک شماره یا یک کد پیگیری به کاربر داده می شود که تمام مراحل ویزا از این طریق پیگیری می شود.دقت در نحوه پر کردن فرم ویزای کانادا و دیگر فرم ها و انجام مراحل یکی از مهم ترین نکات می باشد که باید رعایت شود.توصیه می شود حتما برای این کار با یک مشاور مشورت شود و مراحل تحت نظر موسسات و مشاوران متخصص پیگیری شود.
سایت رسمی سفارت کانادا تاکید دارد که برای درخواست ویزا از طریق آنلاین اقدام شود.این روش هزینه کمتری نسبت به مراجعه حضوری به سفارتخانه های کانادا دارد و هم پیگیری مراحل بسیار راحت تر می باشد. این گزینه خاطره بسته بودن سفارت کانادا در ایران، برای ایرانی های مهاجر بسیار انتخاب عالی می باشد.

مراحل اصلی ثبت نام آنلاین ویزای کانادا عبارتند از:

  1. ایجاد یک حساب کاربری و تکمیل فرم
  2. تکمیل فرم ویزای کانادا
  3. پرداخت آنلاین هزینه ها
  4. دریافت تاییده درخواست و کد یا شماره پیگیری
  5. دریافت نامه انگشت نگاری
  6. حضور در یکی از سفارت خانه ها برای انگشت نگاری
  7. بررسی نهایی در خواست ویزا
  8. مراجعه مجدد به سفارت برای تحویل پاسپورت و اخذ ویزا

مراجعه حضوری به سفارت کانادا 

 برای اخذ ویزا به صورت حضوری اولین کاری که باید انجام دهید گرفتن وقت سفارت می باشد. با گرفتن وقت سفارت و تکمیل مدارک و شرایط گرفتن ویزا، شما می توانید در کم ترین زمان ممکن ویزا این کشور را دریافت کنید. با گرفتن وقت سفارت در تاریخ مشخص، شما باید با مدارک کامل خود به سفارت مراجعه کرده، با پرداخت هزینه ها، مراحل انگشت نگاری، شما باید منتظر جواب سفارت برای اخذ ویزا بمانید که این مدت زمان این پاسخ گویی متفاوت می باشد. پس از دریافت پاسخ، در صورت مثبت بودن با مراجعه دوباره به سفارت مراحل پایانی اخذ ویزا را انجام می دهید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا 

مهاجرت و دریافت ویزا کانادا دارای فراینده پیچیده ای می باشد. برای درخواست ویزا کانادا به دو روش آنلاین یا از طریق سفارت این کشور می توانید اقدام نمایید. برای اینکه مراحل دریافت ویزا به طور صحیح و در حداقل زمان ممکن انجام شود باید مدارک لازم برای دریافت ویزا کانادا را آماده کنید و در مورد این مدارک اطلاعات لازم را داشته باشید. برخی مدارک عمومی هستند که برای همه انواع ویزا الزامی هستند برخی هم مربوط به ویزا خاص هستند که باید به طور صحیح و دقیق تهیه شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

  • اصل پاسپورت‌
  • یک قطعه عکس ۴٫۵ * ۳٫۵
  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه رسمی سند ازدواج
  • تکمیل اطلاعات فردی در فرم ویزای کانادا
  • نامه تمکن مالی به همراه  پرینت حساب بانک به زبان انگلیسی که نشان‌دهنده گردش درآمد ماهانه
  • ترجمه رسمی سند ملکی
  • مدارک شغلی با ترجمه رسمی، برای صاحبین کسب و کار، جواز کسب، روزنامه رسمی، آگهی تغییرات شرکت و برای کارمندان، نامه اشتغال به کار، داشتن فیش حقوقی ۳ ماه آخر و برای بازنشستگان، ارائه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی
  • رزرو بلیط و رزرو هتل 

نکات مهم در اخذ ویزای توریستی کانادا

  • افراد متأهل، مطلقه و دارای فرزند باید اسناد مربوطه را با ترجمه رسمی ارائه دهند.
  • داشتن پایان خدمت سربازی برای آقایان به همراه ترجمه رسمی
  • داشتن گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش‌آموزان و دانشجویان با ترجمه رسمی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار کانادا

  • اصل شناسنامه
  •  اصل پاسپورت معتبر برای خروج و ورود مجدد به کشور 
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ با زمینه سفید
  • کپی از پیشنهاد رسمی دعوت به کار
  • کپی از تائیدیه “مرکز خدمات کار کانادا”
  • پرداخت هزینه تشکیل پرونده برای دریافت ویزای کار

افراد برای ورود به کانادا باید مدارک زیر را همراه داشته باشند:

-پاسپورت معتبر و ویزای ورود به کانادا 
-کپی از پیشنهاد دعوت به کار
-کپی تائیدیه از مرکز خدمات کانادا
-همراه داشتن ویزای کار صادره شده از طرف اداره مهاجرت کانادا
-همراه داشتن کلیه مدارک کاری و تحصیلی فرد

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

  • اصل پاسپورت‌
    • یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ با زمینه سفید
    •           ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
    •           تکمیل فرم اطلاعات فردی (با توجه به نمونه پر شده فرم ویزای کانادا) 
    •           نامه تمکن مالی و همراه داشتن رقم تبدیل شه به دلار کانادا 
    •           رزرو بلیط و هتل
    •           مدرک زبان ILETS
    •           ترجمه سند ملکی 
    •           گردش حساب و ترجمه رسمی آن
    •           فیش واریزی هزینه تحصیلی
    •           ترجمه آخرین مدرک تحصیلی همراه با ریز نمرات فرد
    •           گواهی عدم سوء پیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال
    •           نامه پذیرش دانشگاه

پیگیری جواب ویزای کانادا

-اگر درخواست‌تان را آنلاین ثبت کرده‌اید باید به حساب کاربری خود در سایت رسمی سفارت کانادا مراجعه کرده و پس از درج شمارهٔ پیگیری و تاریخ تولد در جریان آخرین وضعیت پروندهٔ خود قرار بگیرید. یا می‌توانید شمارهٔ گذرنامه خود را در قسمت مربوط به وضعیت ویزا در سایت اداره مهاجرت وارد کرده و از روند کار آگاه شوید.

-اگر به ‌صورت حضوری برای ویزا درخواست داده‌اید باید ایمیل خود را مدام چک کنید. پس از مراجعه به دفاتر بیومتریک و پر کردن فرم‌ های مربوطه، سفارت از طریق ارسال ایمیل نتیجه را به شما اعلام می‌کند و پس از آن ۳۰ روز فرصت دارید تا به یکی از دفاتر انگشت‌ نگاری سفارت کانادا مراجعه کنید. بسیاری از متقاضیان به موقع متوجه دریافت این ایمیل نمی‌شوند یا ایمیل دریافتی به بخش اسپم Spam ایمیل‌ رفته و متقاضی اصلا متوجه دریافت آن نمی‌شود. در این حالت مشکلاتی به وجود خواهد آمد.

دلایل رد شدن ویزای توریستی کانادا

رد شدن ویزای کانادا می‌تواند بدترین اتفاق ممکن برای متقاضیان ویزای توریستی کانادا باشد. زیرا وقت و هزینه‌ی بسیاری صرف این موضوع شده و ممکن است متقاضی برای اقدام دوباره ناامید شود. بنابراین بهتر است پیش از اقدام به اخذ ویزا ، از احتمال پائین ریجکت شدن آن، اطمینان حاصل نمائید. دلایل زیادی برای ریجکت شدن ویزای کانادا وجود دارد، اما برخی از آنها در بیشتر موارد مشترک هستند عبارتند از:

  • نداشتن سابقه سفر مناسب
  • داشتن وابستگی های خانوادگی زیاد در کانادا و نداشتن وابستگی خویشاوندی در کشور مبدا
  • زمان پیشنهادی برای اقامت در کانادا با اهدافتان متناسب نباشد
  • هدف شما برای بازدید از کانادا قانع کننده نباشد
  • نداشتن وضعیت شغلی مناسب در کشور مبدا
  • نداشتن مانده حساب و دارایی کافی
  • هرگونه سوء سابقه و رفتارهای مخاطره آمیز قبلی که ممکن است باعث آسیب رساندن به دیگران شود
  • ارائه نکردن مدارک کافی که نشان دهنده درآمد و تمکن مالی مناسب فرد دعوت کننده باشد
  • تشخیص آفیسر مبنی بر ارائه اطلاعات غلط از سوی فرد متقاضی
  • عدم تطابق ویزای درخواستی با هدف از سفر 
  • موفق نبودن در انجام برخی آزمایشات پزشکی 
  • عدم همخوانی پاسخ به سوالات افسر با اطلاعات مربوط به متقاضی که در مدارک موجود است.

دلایل رد شدن ویزای تحصیلی کانادا 

میزان ریجکتی یا رد درخواست ویزای تحصیلی کانادا در سال های اخیر به میزان چشمگیری افزایش یافته است. از دلایل رد شدن ویزای تحصیلی کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • نداشتن تمکن مالی کافیمتقاضی اخذ ویزای تحصیلی کانادا باید اثبات کند که دارای توانایی مالی برای هزینه های تحصیل و زندگی در کانادا می باشد. 
  • ناقص بودن مدارکفرد متقاضی باید همه مدارکی که برای اعطای ویزای تحصیلی کانادا از او درخواست شده است را کامل و بدون هیچ نقصی تحویل دهد. از مهمترین مدارک پاسپورت معتبر، مدارک تحصیلی سال های قبل، ریز نمرات، مدارک هویتی و نامه پذیرش از دانشگاه است. 
  • عدم اطمینان آفیسر پرونده از ترک کانادا پس از اتمام تحصیلمتقاضی پس از اتمام مدت تحصیل باید کانادا را ترک کند، در صورتیکه افسر رسیدگی به پرونده از ترک کانادا پس از مدت تحصیل مطمئن نباشد در خواست ویزای او را رد می کند. 
  • عدم برخورداری از سلامت جسمی و روحی: بیماری های واگیر دار و عدم سلامت روحی و جسمی نکته ای منفی در پرونده فرد متقاضی و منجر به رد شدن ویزای او می شود. 

اعتراض به رد ویزای کانادا

پس از ریجکتی امیدتان را از دست ندهید! بر اساس قوانین تازه‌ای که سفارت کانادا برای ایرانیان مصوب کرده است، امکان اعتراض به ریجکت ویزا کانادا دیگر وجود ندارد و به این منظور باید یک درخواست جدید ثبت کنید. برای ثبت درخواست جدید می بایست تمامی نواقص پرونده خود را رفع کرده، در صورت اشتباه بودن آن را تصحیح کنید و  تمامی مدارک خود را ترجمه شده تحویل به سفارت دهید. برای اقدام دوباره برای اخذ ویزای کانادا ضروری است که تمامی هزینه ها را مجدد پرداخت نمایید به جز هزینه انگشت نگاری که 10 سال اعتبار دارد.

زمان درخواست مجدد ویزای کانادا پس از ریجکت شدن

یک روز بعد از دریافت نامه ریجکتی می‌توانید بار دیگر برای ویزای توریستی کانادا اقدام نمایید. در واقع محدودیت زمانی برای این موضوع وجود ندارد اما مهم این است هر متقاضی ابتدا با مطالعه دقیق نامه ریجکتی، نواقص و ابهامات مربوط به پرونده خود را مورد ارزیابی قرار دهد و با برطرف کردن آنها باردیگر برای ویزای کانادا اقدام نماید.

اخذ ویزای کانادا، پروسه‌ای زمان‌بر، فنی، حساس و هزینه‌بر است. حال اگر بنا شد نتیجه این روند، ریجکت شدن ویزای کانادا باشد، کل ماجرا تراژیک و نا امیدکننده به نظر می‌رسد. در پاره‌ای از مواقع یک اشتباه سهوی کوچک در زمان آپلود مدارک و یا کاستی یکی از مدارک در مراجعه حضوری می‌تواند تمام زحمت‌ها را به باد دهد. از سوی دیگر روند اعتراض به ریجکت شدن ویزای کانادا نیز، حکایتی طولانی و پیچیده است. اکنون پرسش این خواهد بود که منطقی نیست از همان ابتدا با اطلاعات کامل و دقیق اقدام شود؟ آیا به صرفه نیست پیش از اقدام، با کارشناسان امور ویزا مشورت شود و حتی کل پرونده را با هدف به حداکثر رساندن شانس موفقیت در اختیار آنها قرار داد؟ اگر جزء آن دسته افرادی هستید که می خواهید ویزا توریستی کانادا را دریافت کنید می توانید بهترین خدمات را در دفتر ما دریافت کنید. کارشناسان ما همه روزه پاسخگوی سوالات شما می باشد. برای دریافت ویزای کانادا و گرفتن وقت سفارت همین حالا می توانید اقدام کنید و در مدت کوتاهی ویزای این کشور را دریافت کنید.

ویژگی های اخذ ویزای کانادا 

اخذ ویزای کانادا قطعا دارای امتیازاتی است که دارنده ویزا از آن بهره می برد: 

  • امکان ورود به 25 کشور بدون نیاز به دریافت ویزا: فردی که دارای ویزای کانادا است می تواند به کشورهایی نظیر مکزیک، مراکش، کوبا و دومنیکن و … بدون اینکه نیاز به اخذ ویزای آن کشورها باشد، سفر کند. 
  • امکان ورود از تمام مرزها: دارندگان ویزای کانادا می توانند از هر کدام از مرزهای هوایی یا زمینی وارد این کشور شوند. 
  • ورود به کانادا بدون هیچ محدودیتی: با اخذ ویزای توریستی کانادا می توانید به دفعات وارد کانادا شوید. 
  • اقامت طولانی مدت: با داشتن ویزای کانادا می توانید تا 6 ماه در این کشور حضور داشته باشید. 
  • یکسان بودن مدت اعتبار ویزا با پاسپورت: اعتبار ویزای کانادا با اعتبار پاسپورت برابر است. برای مثال اعتبار پاسپورت ایرانیان 5 سال است و ویزای 5 ساله برای آنها صادر می شود.

نکاتی که باید در مورد ویزای کانادا بدانید 

برای دریافت ویزای کانادا باید نکاتی را در نظر داشته باشید که مهمترین آنها موارد زیر هستند: 

نقص در تکمیل مدارک ویزای کانادا: قبل از درخواست ویزای کانادا مدارک خواسته شده را به دقت مطالعه و فراهم کنید. نقص و یا جعل در مدارک خواسته شده منجر به رد شدن ویزای کانادا می شود. 

اعتبار پاسپورت: اعتبار ویزای کانادا با اعتبار پاسپورت ارتباط مستقیم دارد، برای مثال پاسپورت ایرانیان دارای 5 سال اعتبار است و ویزای مولتی کانادا با اعتبار 5 سال صادر می شود. 

پرداخت تعرفه های ویزای کانادا: برای دریافت ویزای کانادا لازم است که فرم های مربوطه را پر و تکمیل کرده و هزینه های خواسته شده برای دریافت ویزا را پرداخت نمایید. دقت نمایید که هزینه های خواسته شده را کامل پرداخت کرده و درصد ریجکت شدن را تا حد ممکن پایین آورید. 

پاسخ به سوالات متداول دربارۀ ویزای توریستی کانادا

اعتبار ویزای توریستی کانادا چقدر است؟

همان‌طور که در ضمن مقاله هم گفتیم، اعتبار ویزیتور ویز 10ساله است؛  منتها از آنجایی که اعتبار ویزا نمی‌تواند از اعتبار پاسپورت بیشتر باشد، این ویزا برای ایرانیان به‌صورت 5ساله صادر می‌شود.

میزان تمکن مالی برای ویزای توریستی کانادا چقدر است؟

با اینکه گفته می‌شود تمکن مالی برای ویزیتور ویزای کانادا بسیار پراهمیت است، نداشتن تمکن هم لزوما به‌معنای ریجکت‌شدن نیست؛ چرا که ما در مجموعۀ حامی مهاجر، بارها توانسته‌ایم با این شرایط هم برای مراجعینمان ویزای توریستی کانادا را دریافت کنیم.

اهمیت سابقه سفر در اخذ ویزای توریستی کانادا به چه صورت است؟

عموما عنوان می‌کنند که وجود سابقه سفر برای ویزای توریستی کانادا حیاتی است؛ منتها این بدان معنا نیست که بدون سابقۀ سفر، نمی‌شود ویزای توریستی این سرزمین را دریافت کرد؛ چرا که ما در مجموعۀ حامی مهاجر، بارها توانسته‌ایم با همین شرایط برای مراجعینمان ویزیتور ویزای کانادا بگیریم.

آیا امکان کار با ویزای توریستی کانادا وجود دارد؟

بله! طبق اعلام رسمی دولت کانادا، ایرانیان می‌توانند با حضور در کشور کانادا، ویزای توریستی‌شان را به ویزای کاری تبدیل کنند و در این سرزمین ماندگار شوند.

مدت زمان دریافت ویزای توریستی کانادا چقدر است؟

چنان‌که در طول مقاله توضیح دادیم، مدت زمان جواب ویزای توریستی کانادا به عوامل گوناگونی بستگی دارد؛ از جمله شرایط پروندۀ متقاضی یا مدت‌زمان احراز اطلاعاتش. با این حال، یکی از مزایای مشورت‌کردن با کارشناسان مهاجرتی این است که به‌سبب تسلط بر قوانین موجود، ما را از وجود میان‌برهایی قانونی آگاه می‌کنند که می‌تواند مدت‌زمان پروسۀ دریافت ویزا را به حداقل برساند.

حداکثر زمان اقامت مجاز با ویزای توریستی در هر بار ورود چقدر است؟

حداکثر 6ماه در هر بار ورود به کانادا

 

آیا با داشتن پاسپورتی غیر ایرانی نظیر پاسپورت ترکیه، اعتبار ویزای کانادا بیشتر خواهد شد؟

بله. ویزای توریستی کانادا دارای اعتباری 10 ساله است، از این رو ویزای صادر شده برای پاسپورت غیر ایرانی 10 ساله خواهد بود.

 

فرق ویزای مولتی با سینگل کانادا چیست؟

مولتی به معنای ویزای چندبار ورود و سینگل به معنای ویزای یکبار ورود است.

 

آیا با وجود اعتبار 10 ساله ویرای توریستی کانادا، امکان انتقال برچسب ویزا به پاسپورت جدید هست؟

خیر. اعتبار ویزای کانادا با اعتبار پاسپورت هماهنگ می شود که برای ایرانیان معادل 5 سال است. این کار تنها برای سوپر ویزای کانادا قابل انجام است.

 

فرق اصلی ویزای توریستی با تحصیلی کانادا در چیست؟

با ویزای توریستی امکان اقامت حداکثر 6 ماهه را در کانادا دارید و نمی توانید در دوره های آموزشی طولانی مدت شرکت کنید، اما ویزای تحصیلی اینطور نیست.

 

آیا برای تحصیل در مدارس کانادا و ویزای دانش آموزی نیاز به مدرک زبان است؟

خیر. دوره های تحصیلی زیر 18 سال در کانادا نیاز به ارائه مدرک زبان ندارد.

 

آیا می توان به طور همزمان برای ویزای تحصیلی و ویزای همراه دانشجو اقدام کرد؟

این امکان وجود دارد، ولی بهتر است پس از صدور ویزای تحصیلی دانشجو برای ویزای همراه فرد اقدام نمود.

 

آیا امکان انجام کار در کانادا برای دانشجوی بین المللی و همراه وی وجود دارد ؟

بله. دانشجو می تواند به صورت پاره وقت (حداکثر 40 ساعت در هفته) در حین تحصیل کار کند و همراه وی امکان دریافت مجوز کار تمام وقت در این کشور را دارد.

 

آیا بدون انجام انگشت نگاری بیومتریک هم می توان امور درخواست ویزای کانادا را ادامه داد؟

خیر. انجام انگشت نگاری در کارگزاری ویزا ( درکشوری نظیر ترکیه) موردی الزامی است.

 

آیا امکان پرداخت هزینه درخواست ویزای کانادا و انگشت نگاری به صورت نقدی و ریالی وجود دارد؟

خیر در اغلب موارد، شهروندان ایرانی باید به صورت آنلاین و از طریق کردیت کارت این پرداخت را انجام دهند.

 

معمولا پروسه درخواست و صدور ویزای کانادا چقدر زمان می برد؟

این زمان کاملا بستگی به نوع ویزای درخواستی دارد، اما در کمترین حالت بین 2 تا 3 ماه

 

آیا وجود نامه تمکن مالی برای انواع ویزای کانادا الزامی است؟

بله. وجود این مدرک الزامی بوده و اثبات کننده توانایی کافی برای پوشش هزینه های سفر و اقامت در کانادا است.